Laman UtamaProfail Perkhidmatan Produk Kerjaya Hubungi Kami

Syarikat kami menawarkan pembelian buku secara on-line. Pelbagai bahan bacaan terkini dan diskaun menarik menanti anda. Klik untuk maklumat lanjut.

 

Perkhidmatan

Unit Pemasaran I.P.T
Unit Pemasaran IPT dan Korporat diwujudkan dalam syarikat bagi menumpukan pemasaran ke IPT dan Jabatan. Hasilnya syarikat telah membekalkan buku-buku ke Politeknik, Kolej-kolej Komuniti dan Matrikulasi, perpustakaan Universiti dan pelajar-pelajar IPT melalui jualan ke pensyarah.

Senarai Pengalaman


Unit Pemasaran Sekolah
Unit Pemasaran Sekolah menumpukan pemasaran terus ke perpustakaan sekolah dengan bahan bacaan terkini daripada pelbagai senarai penerbit.

Borang Pesanan Buku Perpustakaan 2020

 

ujana ujana2

Ujana Buku
Kami mengadakan program Ujana Buku bergerak ke sekolah-sekolah / perpustakaan awam dan lain-lain bagi mempromosikan serta menjual buku-buku bacaan yang sesuai untuk kegunaan pelajar, guru, perpustakaan dan sebagainya. Klik untuk lihat aktiviti serta membuat Tempahan Program Ujana BukuPenghantaran Buku Teks Sekolah
Syarikat juga diberikan kepercayaan oleh Dewan Bahasa dan Pustaka untukĀ  penghantaran skim pinjaman buku teks dan mempunyai sebuah stor di Melaka khusus untuk mengendalikan projek tersebut melibatkan 120 buah sekolah di daerah Melaka Tengah sejak tahun 2000. Pada tahun 2016, kami juga telah diberi tanggungjawab untuk menyelesaikan pembekalan buku teks sekolah bagi daerah Segamat, Johor.

Kedai Buku Perdana

Ibu Pejabat & Kedai buku
Kedai buku kami menyediakan pelbagai bahan bacaan & rujukan serta menawarkan diskaun bagi setiap pembelian tunai RM10.00 dan seterusnya.

Bagi Semua Jenis Buku

 

 

Bagi Semua Jenis Buku Rujukan & Latihan Sekolah