Laman UtamaProfail Perkhidmatan Produk Kerjaya Hubungi Kami

Syarikat kami menawarkan pembelian buku secara on-line. Pelbagai bahan bacaan terkini dan diskaun menarik menanti anda. Klik untuk maklumat lanjut.

Produk-Produk

ENSIKLOPEDIA ISLAM JUNIOR [KOD BUKU : PMEIJ]
HARGA : RM 350.00
Bahan Rujukan ini mengandungi pelbagai informasi seperti rukun iman, rukun islam, cara hidup, kisah-kisah nabi lagi rasul, sahabat-sahabat Nabi Muhammad S.A.W, tokoh-tokoh pejuang islam, cendekiawan islam dan sebagainya. Ensiklopedia Islam Junior yang terdiri daripada enam buah buku ini dapat dijadikan bahan bacaan yang akan membantu kanak-kanak dan remaja menghayati islam.

 


PEGASUS ENCYCLOPEDIA LIBRARY SPORTS [KOD BUKU : BIELS]
HARGA : RM 200.00
Siri Ensiklopedia Sukan dalam bahasa inggeris ini merangkumi 5 jenis sukan iaitu BasketBall, Cricket, FootBall, Golf dan Tennis. Setiap buku menerangkan tentang asal usul, peraturan serta ahli sukan yang berjaya dalam setiap jenis sukan tersebut.

 

 


SIRI KESELAMATAN DI JALAN RAYA [KOD BUKU : KMKJR]
HARGA : RM 234.00
Siri Keselamatan Di Jalan Raya dihasilkan untuk mendidik kanak-kanak mengenai keselamatan perjalanan pergi dan balik dari sekolah, kegunaan tali pinggang keledar, kegunaan lintasan pejalan kaki, berhati-hati dengan kenderaan, peraturan berbasikal dan keselamatan menaiki bas sekolah. Siri ini terdiri daripada enam buah buku yang penuh dengan fakta, ilustrasi yang menarik dan pelbagai aktiviti yang menghiburkan kanak-kanak.

 


SIRI PAKAIAN BERUNIFORM [KOD BUKU : KMSPB]
HARGA : RM 180.00
Siri Pakaian Beruniform ini merangkumi 'Pergerakan Pengakap, Persatuan Pandu Puteri Malaysia, Persatuan Bulan Sabit Merah Malaysia dan Kadet Remaja Sekolah'. Unit-unit beruniform ini amat digemari oleh para pelajar selain ia juga amat aktif bergerak di negara ini.

 

 


ENSIKLOPEDIA PENDIDIKAN SAINS DALAM AL-QURAN [KOD BUKU : EVESQ]
HARGA : RM 1,588.00
Ensiklopedia Pendidkan Sains Dalam Al-Quran merupakan ensiklopedia yang memperlihatkan perkaitan yang rapat antara ilmu sains, iaitu ilmu aqliah dengan isi kandungan al-Quran. Mengandungi 273 entri yang terdiri daripada 4 bidang sains utama iaitu matematik dan logik, sains fizikal, sains biologikal dan sains sosial. Ensiklopedia ini merupakan bahan yang sesuai untuk telahan awam dan rujukan ilmiah kepada para pelajar serta penyelidik.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

  • Sila klik untuk membeli produk-produk lain.

Borang Pertanyaan & Pesanan

Email

Nama

No.Telefon

Alamat

Pertanyaan / Pesanan

Sila Isikan Setiap Ruang Dengan Lengkap

 

 

 

 

ENSIK. ISLAM SAFIR [KOD BUKU : DBEIS]
HARGA : RM 600.00

Ensiklopedia ini merakamkan maklumat al-Quran dan ilmu yang berkaitan dengannya, aqidah, fikah serta usul, sirah nabi, ulama Islam, sejarah islam baru dan lama, akhlak, agama, tamadun islam dan sebagainya. Ia ini juga memudahkan perolehan maklumat ilmiah tentang alam dan manusia, kesenian dan kesusasteraan serta cendekiawan islam dengan kajian yang menyeluruh menurut pandangan islam.